Mediterranova, rechtstreekse import van bomen en planten.

Mediterranova is gespecialiseerd in de import van mediterrane bomen en planten vanuit diverse locaties in Spanje en Italië.

Door rechtstreekse import van deze mediterrane tuinplanten leveren wij altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

 

Voor het leveren en plaatsen van winterharde olijfbomenvijgenbomenpalmbomen en andersoortige mediterrane planten zoals oleander, cipressen, groenblijvende leibomen, steeneik, kurkeik, citrus planten, oude druivenranken en diverse soorten Photinia bent u bij Mediterranova aan het juiste adres.

 

Vanuit Tholen leveren wij zowel aan particulieren, alsmede aan zakelijke klanten zoals tuincentra, boomkwekerijen, hoveniersbedrijven en tuin- en landschapsarchitecten, door heel Nederland en België.

 

Mediterranova zorgt, door de zeer ruime ervaring, altijd voor een helder advies en beschikt over gedegen productkennis. Wij zijn hierdoor in staat voor iedere klant ook de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Of het nu gaat om het stijl- en sfeervol inrichten van uw horecagelegenheid, bedrijfspand of de inrichting van uw tuin met beplanting.

 

Mediterranova is gevestigd in Tholen, gelegen op de grens van Zeeland en Brabant. Maak een afspraak en kom langs.

Arthur, eigenaar Mediterranova

Arthur, eigenaar Mediterranova

olea pompon olijfbomen
olea pompon olijfboom
Met 15 jaar ervaring bent u bij Mediterranova altijd aan het juiste adres. Voor een goed advies, een mooi product en een uitstekende kwaliteit.
Mediterranova is gevestigd in Tholen op de grens van West-Brabant en Zeeland.
Wij zijn op afspraak geopend.
Stel een vraag!